Humanai er…

Et firma, der sætter mennesker i centrum.

Vi udvikler vores digitale sparringspartner ved hjælp af chatbotteknologi og kunstig intelligens til brug internt i organisationer. Fra et dybt kendskab til organisatoriske forhold, forandringsprocesser og HR, skaber vi resultater med afsæt i grundige etiske overvejelser, sund fornuft og kreativ anvendelse af teknologi.

Design med mennesket i centrum

Design med mennesket i centrum

Menneskecentreret design er en kreativ tilgang til problemløsning og er rygraden i måden, vi arbejder med kunstig intelligens og chatbots på. Det er en designproces, der starter med mennesker og slutter med løsninger, der hjælper mennesker og de organisationer, de er en del af.

Etik og kunstig intelligens

Etik og kunstig intelligens

Vi får i stigende grad mulighed for at gøre vores liv lettere og bedre ved hjælp af kunstig intelligens. Omfanget af mulighederne stiller dog krav til vores dømmekraft. For bare fordi vi kan, er det ikke sikkert, at vi bør. Derfor starter vores designprocesser altid i en etisk diskussion om den løsning, der er på tegnebrættet.

Dybt kendskab til organisatoriske forhold

Dybt kendskab til organisatoriske forhold

Vi er et stærkt team med årtiers erfaring fra organisationsudvikling, forandringsprocesser og HR. Erfaring fra frontlinjen hjælper os til at forstå muligheder, begrænsninger, potentialer og problemer med kunstig intelligens og chatbots internt i organisationer.

Et stærkt team

Mads Bab
Mads BabManaging Director og Co-founder
20 års erfaring med organisationsudvikling og forandringsprocesser i sin egen virksomhed Gnist, ekstern underviser på Aarhus Universitet, forfatter og foredragsholder. Bachelor i Statskundskab samt Master i Positiv Psykologi.
Louise Møller Nielsen
Louise Møller NielsenLead Designer og Co-founder
10 års erfaring med HR, ledelse og brugerdreven design i Københavns Kommune, Skattestyrelsen og som HR-souschef i Klima- og Energiministeriet. Cand.mag i Læring & Forandringsprocesser samt Master i Positiv Psykologi.
Marianne Bundsbæk
Marianne BundsbækProject Lead og Co-founder
25 års erfaring som projektleder i markedsføring, branding, organisationsudvikling og HR. Agil indpisker og certificeret coach. Marianne har en HD i Afsætning.
Kathrine Skammelsen
Kathrine SkammelsenLead Designer
Ekspert i samspillet mellem IT og mennesker under design og implementering af kunstig intelligente løsninger. Kathrine er cand.it i Informationsvidenskab.
Pernille Jakobsen
Pernille JakobsenConversational Designer
15 års erfaring med kommunikationsrådgivning, formidling og relationer. Spildesigner, Cand.mag. i Æstetik og Kultur. Systemisk og Narrativ Proceskonsulent fra Dispuk. Indehaver af virksomhederne Bird in Hand og Klodshans for Viderekomne.
Laura Vilsbæk Olsen
Laura Vilsbæk OlsenDigital Consultant
15 års erfaring med digital forretningsudvikling, konsulent og foredragsholder. Laura er ekspert i brugerrejser og er oprindeligt uddannet cand.mag. i Religionsvidenskab og Virksomhedskommunikation. Driver eget konsulentfirma samt nyibestyrelsen.dk.

Partner med BotXO

Vi har valgt at etablere et tæt partnerskab med det danske firma BotXO. BotXO står bag en af Danmarks mest succesrige chatbotplatforme. Vi valgte blandt andet BotXO som partner pga. deres mission om at transformere organisationer gennem meningsfulde interaktioner mellem virksomheder, deres ansatte og deres kunder.

Læs mere om BotXO