Project Description

7 Ways Chatbots and AI are Disrupting HR

 

Artiklen kommer med eksempler på steder, hvor man kan bruge en HR-chatbot. Eksemplerne er både i forhold til løst ansatte og fastansatte. Det drejer sig eksempelvis om rekruttering, onboarding, FAQ og træning. Men som artiklen også belyser, så er der også nogle etiske og sikkerhedsmæssige udfordringer.

Etikken er utrolig vigtig for os i Humanai. Derfor har vi ikke kun et forhold til, hvordan vi arbejder med det, men vi har også udarbejdet vores eget kodeks.

Vi skal huske på, at før man er leder, før man er HR-medarbejder, eller før man er designer, er man menneske. Som alle andre mennesker, er vi forpligtet af en etisk fordring.

Derfor anlægger vi et holistisk blik i designprocessen. Hvad der kan have positiv effekt et sted, kan have negative konsekvenser et andet sted. Vi forsøger så vidt muligt at afdække et bredt spektre af effekter og konsekvenser.

Den designetiske diskussion, som vi her lægger op til, er ikke bare vores retningslinje, men en disciplin vi gerne vil hjælpe vores kunder med at mestre og ikke mindst involvere deres organisation i.

Læs hele artiklen fra Chatbotsmagazine her, og om Humanais tilgang til etik her.